تجارت با چین - واردات کالا از چین

اطلاعات تجارت با چین و تولیدکنندگان و محصولات چین ، خدمات تجاری چین

عادی و جهانگردی: شرکت در تورهای مسافرتی، داشتن دعوتنامه رسمی، گذرنامه معتبر تا حداقل 6 ماه، فرم سفارت، 1 قطعه عکس، بلیت رفت و برگشت، تقاضای روادید حداقل یک هفته قبل از مسافرت به سفارت ارایه شود. بین هر دو سفر 6 ماه فاصله باشد.


بازرگانی: دعوتنامه از شرکت چینی به سفارت تلکس یا فاکس شود.


تحصیلی: پذیرش از دانشگاه چین، برای اطلاعات بیشتر از دانشگاه ها به بخش فرهنگی سفارت مراجعه کنید.

شماره دفتر فرهنگی: 22290044


ترانزیت: روادید با دعوتنامه از کشور مقصد و یا داشتن یادداشت دولتی.


روادید برای کشور هنگ کنگ:

دعوتنامه، گذرنامه، کپی گذرنامه از صفحات 1 و 2 و 6 و 8 در یک صفحه، ترجمه رسمی مدارک اشتغال به کار، ترجمه رسمی مدرک اعتبار بانکی و نامه درخواست روادید هنگ کنگ مبنی بر عدم اقامت.

 

نشانی سفارت : تهران . خیابان پاسداران، خیابان نارنجستان هفتم، پلاک 13

تلفن: 1- 22291240 - 22816600

نمابر: 22290690

+ نوشته شده در  جمعه سی ام بهمن 1388ساعت 22:42  توسط مدیر